Vermicelli pasta

Vermicelli pasta is een verfijnde en dunne pasta variëteit die perfect is voor klaarmaken van lekkere, smakelijke maaltijden. Dit dunne, draadjesvormige pasta kan gekookt of gebakken worden, en is verkrijgbaar in veel delicatessenwinkels. Bovendien komt het in verschillende maten. Vermicelli pasta is een van de meest populaire collecties, naast spaghetti, farfalle en Lasagna.

Voorbereiden van Vermicelli pasta

Vermicelli pasta
 koken, bakken, grillen

Het voorbereiden van Vermicelli pasta vereist een aantal stappen. Ten eerste is het belangrijk om een geschikte pan te vinden die geschikt is voor het koken. Kies een grote, dikwandige pan voor het koken van de pasta. Zorg ervoor dat de pan groot genoeg is om de hele pot te benutten. Vermicelli pasta is erg klein, dus je zult meer ruimte nodig hebben.

Zodra je pan geschikt is, is het tijd om water toe te voegen. Voeg koud stromend water toe aan de pan. Vergeet niet om het water opnieuw te mengen elke keer dat je de pasta toevoegt. U kunt ook gemengde kruiden toevoegen aan het water. Maar als je het vermicelli pasta wilt bakken, dan heb je geen kruiden nodig.

Zorg ervoor dat het water kookt voordat je de pasta toevoegt. Voeg vervolgens de pasta toe, zorg ervoor dat je de pasta in de pan goed mengt. Laat de pastakorrels koken totdat ze slap worden. Vermicelli pastakorrels koken meestal binnen tien tot twaalf minuten. Na deze tijd is de pasta klaar voor consumptie.

Bereiden van Vermicelli pasta met tomatensaus

Een van de meest populaire pasta recepten is Vermicelli pasta met tomatensaus. Dit gerecht is makkelijk te bereiden en combineert het beste van twee werelden – de frisheid van de tomatensaus en de smaak van de Vermicelli pasta. Om deze maaltijd te bereiden, heb je volgende ingrediënten nodig: Vermicelli pasta, tomatensaus, olijfolie, knoflook, uien, Italiaanse kruiden, gehakt, kaas en een snufje peper.

Begin door de ingrediënten voor de tomatensaus te mengen in een grote pan. Gebruik olijfolie, knoflook, uien, Italiaanse kruiden, gehakt en een snufje peper. Roerbak alles gedurende 10-15 minuten, dan voeg de tomatensaus toe. Kook gedurende 5 minuten totdat de saus dikker wordt. Giet de Vermicelli pasta in een grote pan met kokend water en kook gedurende 10-12 minuten. Giet na het koken heet water uit de pot en giet het terug in de pan met tomatensaus.

Giet de Vermicelli pasta in de pan met tomatensaus en meng alles goed. Voeg alle ingrediënten samen en kook gedurende 5 minuten. Schenk de Vermicelli pasta over in een schaal, strooi de cheddar kaas erover en serveer. Geniet van deze heerlijke maaltijd!

Hoe Vermicelli pasta te bakken

Bakken van Vermicelli pasta is eenvoudig en een leuk project voor de hele familie. Er zijn verschillende manieren om dit pasta te bakken. Eén van de meest populaire is om frituren het in hete olijfolie. Verwarm de olijfolie in een pan op middelhoge hitte. Voeg de Vermicelli pasta toe en bak totdat het krokant is en goudbruin.

Je kunt ook de Vermicelli pasta bakken in de oven. Op deze manier krijg je een krokant buitenste laagje, en een malse, knapperige binnen. Verwarm de oven voor op 350F. Meng 2 el olijfolie met 1 eetlepel kruidenmengsel en verdeel over de Vermicelli pasta. Verdeel de Vermicelli pasta over een gemarineerde bakplaat en bak gedurende 15-20 minuten. Roer halverwege.

Vermicelli pasta is erg smakelijk als je het op de grill bereid. Verwarm de grill op hoge hitte en leg de Vermicelli pasta direct op het rooster.Draai de pasta om de paar minuten totdat het krokant en licht goudbruin is. Probeer ook je eigen marinade te maken voor een meer smaakvol resultaat. Geniet van je Vermicelli!

Plaats een reactie