Egg Noodles

Egg noodles zijn dunne, sliertige pasta’s die worden gemaakt van ei, bloem en zout. Ze zijn vaak dunner dan andere soorten pasta’s. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden meestal gekookt of gestoomd als een soep of als een hoofdgerecht.

Koken van Egg Noodles

Egg noodles
 koken, bakken, grillen

Koken van Egg Noodles is eenvoudig en snel. Begin met het koken van de noodles in een pan met kokend water. Voeg wat zout toe aan het kokende water. Laat de noodles op een laag vuur koken, gedurende 3-4 minuten of totdat ze bijna gaar zijn. Gooi het water af en giet koud water over de noodles om er zeker van te zijn dat ze niet meer gaar koken.

Bakken van Egg Noodles

Bakken van Egg Noodles is niet zo moeilijk. Begin met het bakken van de noodles in een tefalpan. Voeg wat olie toe aan de pan als je het noodzakelijk vindt en voeg wat zout toe. Bak de noodles dan gedurende ongeveer 4-5 minuten, of totdat ze goudbruin en gaar zijn.

Grillen van Egg Noodles

Grillen van Egg Noodles is ook mogelijk. Meng de noodles eerst met wat olie en zout. Leg de noodle op een voorverwarmde grillplaat of barbecue. Laat ze gedurende ongeveer 3-4 minuten bakken totdat ze goudbruin zijn. Als je een diepe pan hebt, kun je de noodles ook in de diepe pan klaarmaken.

Een recept met Egg Noodles

Een lekker recept met Egg Noodles is een eenvoudige en snelle maaltijd. Meng de noodles met champignons, varkensvlees, geraspte wortels en wat zoete peper voor een smaakvolle maaltijd. Voeg ook wat olie toe aan de pan en roerbak totdat alle ingrediënten gaar zijn. Voeg wat sojasaus toe voor een extra smaak en je maaltijd is klaar om te serveren.

Conclusie

Egg noodles kunnen worden gebruikt om een verscheidenheid aan lekkere gerechten te maken. Ze kunnen worden gekookt, gebakken of gegrild, afhankelijk van het gerecht. Het koken van Egg Noodles duurt slechts 3-4 minuten, terwijl het bakken en grillen ongeveer 4-5 minuten in beslag neemt. In dit artikel werd een recept met Egg Noodles gepresenteerd, dat een smakelijke maaltijd voor het hele gezin op tafel zet.

Plaats een reactie